Att få till den där känslan av harmoni, lugn och behaglighet. Att knyta ihop den röda tråden. Att tänka utanför boxen. Att få balans i färgsättning. Att hitta hem.

Allt ovan kan vara svårt att komma underfund med. Jag har både passionen och verktygen att hjälpa dig, med dina behov och önskemål. Det kan handla om det lilla svår inredda utrymmet, ett helt rum eller kanske till och med flera olika rum. Jag erbjuder två olika inredningstjänster. En nätbaserad samt en fysisk på plats. Läs nedan för mer information kring varje tjänst.

Image

Inredning - Nätbaserad

Vi förverkligar ditt drömprojekt på distans, via digitala möten samt e-post. Via nätbaserad inredning kan du bo över hela Sverige men ändå få samma slags upplägg som om vi hade träffats på plats, bara ett enklare och effektivare val för dig.

Så här går det till:

  • Efter att du tagit intressekontakt får du ett informationsmail. Där bland annat ett frågeformulär medföljer. Där beskriver du vad du vill ha hjälp med, rummets/rummens egenskaper, mått etc, dina behov och önskemål samt din budget.
  • När jag fått tillbaka frågeformuläret får du en offert och en tidsplan.
  • Processen drar igång!
  • Vi har avstämningskontakt.
  • Efter avstämningskontakt fortsätter processen mot ett färdigt inredningsförslag.
  • Utifrån dina önskemål och behov får du ditt inredningsförslag som innehåller: planritning, moodboard, 3d visualisering, sampleboard, material och prislista (inköp).
  • Processen är klar! Nu börjar det roliga för dig. Med hjälp av innehållet i inredningsförslaget färdigställer du ditt drömprojekt på plats.

Inredning - På plats

Här möts vi tillsammans för att diskutera vad ni är ute efter. Jag ställer frågor för att lättare bemöta era önskningar och behov. Därefter skapar jag ett designförslag i form av planritning, moodboard, sampleboard, samt inköpslista. Därefter återkopplar vi för att sedan gå vidare mot att påbörja processen att förverkliga idé till färdigt resultat. Jag utför det kompletta färdigställandet, från inköp till styling.
(Pris ges vid förfrågan)

Kontakta mig gärna för hur jag mer specifikt kan erbjuda dig den bästa lösningen. För den finns. Den perfekta lösningen!

IMG_7950