IMG_7956 (1)

Är din bostad redo för försäljning?

Att sälja en bostad kan vara en intensiv period. Det kan vara mycket som ska hinnas med.

En homestyling kan locka potentiella köpares intresse samt hjälpa din bostad att öka i värde vid framtida budgivning.

Målet med homestyling kan vara att hitta den röda tråden för att lyfta din bostads fulla potential så nyfikna köpare känner att de ser sitt framtida hem i din bostad. Vi ska helt enkelt optimera din bostad inför försäljning!

Jag finns där för att hjälpa just dig och din bostad. Det kan vara allt från att komplettera med mindre saker och detaljer i ett befintligt hem, till att ge en tom bostad styling.

 

 

Olika tjänster

Konsultation

Konsultationens mål är att du på egen hand stylar din bostad, efter en gemensam genomgång. Via den gemensamma genomgången av din bostad antecknar du råd och tips för optimering inför framtida fotografering/visning.

Tid: 1-2 timmar (Pris ges vid förfrågan)

Homestyling Light

Ibland krävs det inte mycket för att få till en stor förändring. I styling tjänsten light används de möbler ni redan har hemma. Jag adderar olika inredningsdetaljer, blommor/växter, och mindre textilier. Allt för att optimera bostaden utifrån de medlen vi har att arbeta med.

Homestyling Komplett

Vi ser vilka förutsättningar vi har i din bostad. Kanske behövs det plockas bort saker? Kanske den röda tråden behöver fullföljas? Eller kanske är det de där extra detaljerna som behöver adderas? I bland kan någon eller flera möbler behöva bytas ut för att bäst optimera bostaden och lyfta dess fulla potential. I denna tjänst adderas just möblemang. Även belysning samt större textilier. (Samt självklart det som tillförs i tjänsten Light)

(Pris ges vid förfrågan)

 

IMG_7664